torsdag 18 september 2014

Vad är väl en årskonferens

Nu är det klart att jag är sjukledig ännu i dag och i morgon, det känns lite blandat. Å ena sidan har jag inte så mycket emot att vara lite lagom sjuk och få ligga i sängen dagarna i ända, å andra sidan missar jag en hel del och börjar få allt mer tråkigt. Värst av allt är tanken att jag kanske inte är på benen ens tills på söndag, så jag ska vara på Fantastik i Åbo. Men det behöver inte gå så illa, det är bara ett förkylningsvirus, om än ett ovanligt segt sådant.


När jag nu ändå ligger här passar jag på att läsa om Maria Turtschaninoffs Anaché, som jag skrivit om tidigare men nu har jag lovat skriva en riktig recension för Enhörningen, samtidigt som jag recenserar Maresi av samma författare. Redan när jag läste den första gången visste jag att det här är en bok som jag kommer att återkomma till, för där finns så mycket och den är så bra. Fastän jag tycker om Maresi, så är Anaché fortfarande min favorit.

Och när jag inte orkar läsa skönlitterärt så passar jag på att läsa ikapp bloggar, numera är jag allt som oftast minst hundra inlägg efter.

Samtidigt fortsätter viljornas kamp mellan mig och Elden, jag förstår inte varför den envisas med att ryka in så mycket. Och egentligen skulle jag inte ha ork att bråka med värmepannan fyra-fem timmar idag igen,  men jag vill ha varmt och jag vill ha varmvatten. Så då gör jag det.,

Hoppas att ni som är friskare än jag passar på att vara ute och njuta av det vackra höstvädret den här veckan för resten, jag får nöja mig med en vacker utsikt men det är ju inte heller så illa.


1 kommentar:

  1. Det är bra, inte stiga upp för tidigt. Jag gjorde det felet i våras och fick en fruktansvärt elak bihåleinflammation som följdsjukdom, vilket medförde en antibliotikakur med en massa otäcka biverkningar... Jag var sammanlagt mera sjuk än frisk i över en månad, ganska trist.

    Anaché tyckte jag också mycket om, ser fram emot att få läsa Maresi

    SvaraRadera