torsdag 5 april 2012

Dagens tips

Såg en kvinna som tog ett foto på böckerna hon lånat åt sitt barn, så de skulle veta vad de skulle leta efter sen. Det tyckte jag var riktigt smart gjort.

Men nu hörni är det påsk, och jag är ledig, och det är sköööönt. Min plan för helgen går ut på att träffa gamla kompisar i morgon och i övrigt sova och slappa så mycket jag hinner. För nästa gång jag är så här ledig är i juli.

Glad påsk!

3 kommentarer:

  1. Mhm...skönt! Jag funderade just att om man inte räknar Nordlek som ledigt (och det är ju en lite särskild sorts ledigt) så är jag förhoppnings ledig 4-5 dagar i rad på midsommar och förövrigt kanske nästa jul :P Ta och va lite ledig för mig också :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja om inte Nordlek räknas så är det fullt möjligt att jag inte har mer ledigt förrän jul, men det ska vi inte fundera allt för mycket på.

      Radera
    2. (Nä då, jag lovar, jag har absolut inte tid att fundera på nåt som inte har lingarn eller fotnoter inblandat just nu. Men jag tror ju nog att du har två lediga dagar i veckan iaf - jag kommer knappast att ha ens en de flesta veckor(:O))

      Radera