torsdag 24 november 2011

Guldtofsar!

Lägg till bildtext
Trodde inte riktigt på studiesekreterarens försäkran om att det skulle ordna sig, inte på mejlet från alumninätverket och inte på notisen i lokaltidningen (den som bara de äldre släktingarna fick ögonen på). Men guldtofsar och rött fuskläder, det är konkret och pålitligt och bra.

7 kommentarer:

  1. Jee, grattis! Då ska ett likadant paket nog uppenbara sig i min postlåda any day now. =)

    SvaraRadera
  2. Ett så fint betyg! Mitt var inte alls lika märkvärdigt. Å andra sidan hade vi en festlig publik, för det var rekordmånga som blev färdiga (ca 500!) och vi var ålagda att komma i akademisk festfärg, dvs. svart. Såg stiligt ut.

    Grattis!

    SvaraRadera
  3. Det låter verkligen mycket festligare än att bara få ett fodrat brev med posten.

    SvaraRadera
  4. Publiken hör till de trevligare av de akademiska traditionerna vid HU - en gång i månaden samlas alla som ska få betyg (man får hämta det på kansliet, men det är ju boring) och deras anhöriga om de vill, i någon av festsalarna. Dekanus står och läser upp namnen och man får gå fram och ta emot betyget och skaka hand med dekanus, som sedan håller ett fint tal till de färdiga. Så applåderas det våldsamt och uni bjuder på skumpa efteråt och institutionerna brukar komma med blommor :-)

    Den där jag blev färdig var som sagt extra festlig - den hölls i solennitetssalen, som ju är hemskt fin. Däremot var betyget inte lika pampigt som ditt ;-)

    SvaraRadera