söndag 4 oktober 2015

Nu kommer bröllopsstressen på allvar

Om en vecka reser vi iväg till Madeira, men innan dess har vi ett bröllop att fixa och ta oss igenom. Alla frågar om jag är nervös, men jag tycker inte det är något att vara nervös för. Däremot är jag rätt stressad. Tappar nerverna till höger och vänster. Inkommande vecka har vi nästan minutprogram från morgon till kväll för att hinna med allt det sista. Det finns så många små detaljer som behöver fixas ännu. Som att köpa strumpbyxor, beställa blommor, fixa bordsplaceringen och tvätta bilen ut- och invändigt. Packa för bröllopsresan och öva menuett. Hämta hyrkläder. Göra programblad. Lämna in hindersprövningen. Med mera med mera.

Tack och lov hjälper föräldrar, syskon och vänner till med en hel del. Annars skulle det ju inte gå. Och så ordnar de möhippa, det är också trevligt. Med närmat och annan mat och skumppaprovning. Ja just det, skumppa ska köpas också, och ett stycke veganpaj och två portioner glutenfri efterrätt fixas. Men det ordnar sig. Helt säkert.

1 kommentar:

  1. Och även om vissa saker skiter på sig (som vi som valde vilket musikstycke vi skulle ha till bröllopsvals typ 5 min innan vi började dansen), så blir det bra så länge folk får bra mat (typiskt min sorts Grönstrand-svar) och så länge ni själv har roligt (och är enda som vet om vad som är fel :P )

    SvaraRadera