fredag 19 juni 2015

Mig gör det inget

Det är midsommarafton, kallt och regnigt. Jag har just inlett min korta semester som kanske inte blir mycket varmare än så här. Men det är okej. Jag har en hög med böcker.
Dessutom har midsommar inte betytt något särskilt för mig sedan jag var tillräckligt liten att tycka det var häftigt att sitta i ett fönster i Raseborgs slott och titta på midsommarstångsresningen och få en krans av svartvinbär och kräppapper. När jag blev större fick jag vara med och binda kransarna till stången i byn, som vi sedan dansade runt, men det var nu ett sommarjippo bland andra. Och ofta är ju vädret just så här. Men som sagt, det gör mig ingenting.
Glad midsommar!

3 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 2. Det gör inte mig något heller. Eller, det skulle inte ha gjort mig något - på nån vänster lyckades det klarna upp i morgon. Hoppas dock på väderleksprognosenligt regn i morgon så att jag klarar av att gå ut och gå utan allt för mycket allergisymptom...

  (Uh, skrev fel... och sen tryckte jag på Logga ut i stället för publicera. Jag har klagat på blogspots placering av dessa knappar förut och jag gör det igen. Morr.)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst har regnet sina fördelar. Man kan också glädjas åt hur grönt allting är och hur bra skogen växer.

   Radera