tisdag 14 augusti 2012

Ifall någon minns...

...och undrar hur det gick med de där 100 barnböckerna jag skulle läsa innan skolorna börjar, så kan jag berätta att jag satte målet lite väl högt där. Men det är väl så man ska göra, om man vill komma någon vart. Det blev 47 stycken och mestadels bilderböcker, men det ger jag mig godkänt för. Det var hur som helst bilderböckerna jag kände sämst till, eftersom jag inte haft anledning att läsa dem på många år.

Men om det ska bli några bokprat i höst, och det hoppas jag förstås att det blir, så är det bara att fortsätta beta igenom mellanålders- och ungdomsböckerna. Det ser ut att bli en programrik höst och det är spännande, redan har jag bokat in ett skolbesök, sagostunder, rimjam, De ungas bokkalas med författarbesök och dockteater, ordkonstveckan... Så inte behöver jag åtminstone ha tråkigt.

4 kommentarer:

 1. Låter typ lika bra eller illa som min höst, beroende på om man funderar på vad som kan vara kul eller på när det kan bli för mycket för att ändå vara kul... ;-)

  SvaraRadera
 2. Jag utgår från att det blir kul :) Lycka till med dina projekt!

  SvaraRadera
 3. Det låter kanon Lisa! Flaggan i topp! Och jo 47 stycken e vääldigt bra!

  SvaraRadera
 4. Bra Lisa :) Jag tror jag skulle behöva minst ett sommarlov först för att orka älska alla mina projekt just nu, men... ;-)

  SvaraRadera