lördag 25 april 2015

Hit och dit och runtikring

Idag har jag varit på en danskurs som jag var lite för trött för att få ut allt av, men roligt var det ändå. Danserna för dagen var slätvals och polkabakmes, båda sådana som jag provat på förut men aldrig riktigt fått till ordentligt. En kurs på tre timmar räcker inte för att lära sig så pass teknikkrävande danser ordentligt, men nu tror jag att jag kan dem så bra att jag kan fortsätta öva utan handledning vid tillfälle.


En orsak till att jag är trött är att det här redan var veckans andra vända till Hufvudstaden, på onsdagen hade jag ett möte där följt av kvällstur på bibban. Lång dag med andra ord och inte så smart planerat, men ibland kör alla kalendrar bara ihop sig. Så här efteråt tror jag nog att de hade klarat det där mötet utmärkt också utan mig, men det är svårt att veta på förhand. Borde kanske bli bättre på att inse min umbärlighet.

En annan orsak till att jag är trött är att jag håller på att dra igång ett nytt projekt på jobbet. Tycker egentligen inte om att arbeta med projekt för jag blir så stressad och trött, men i någon mån hör det ändå till mina arbetsuppgifter. Just det här projektet kommer dessutom att krocka med vårt bröllop, men det får lösa sig på något vis. Åtminstone den här gången tycker jag att arbetet kan få anpassa sig till mitt liv i stället för tvärtom.

Ett sidospår: Det är höst nu och det känns lite tröstlöst. Höst på jobbet alltså, de första höstkatalogerna från förlagen trillar in och höstens evenemang planeras för fullt. Det känns tungt för att det inte ens varit sommar ännu, och sommaren känns inte som någon riktig paus när man måste ha tankarna på hösten redan innan sommaren. Förstår någon hur jag menar? För mycket kontinuitet liksom. Jag vet att det är så det fungerar och egentligen borde man planerar ännu längre framåt, men jag tycker inte om det.

En tredje orsak till att jag är trött kan vara att jag håller på att bli förkyld. Hostade slem innan vi ens börjat dansa och känner mig allmänt lite flunssig. Hoppas jag inte blir sjuk lagom till vappen. Peppar peppar.

Nu ska jag gå och lägga mig så att jag sen orkar ta itu med min lite för långa att-göra-lista som bland annat innehåller:
  • byta till sommardäck
  • skriva artikel till Folkdansaren
  • redigera Bibban
  • diverse bröllopsförberedelser
  • lappa den trasiga fållen på min danskjol

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar