tisdag 29 juli 2014

Sommarstress

Är det bara jag som tycker att det ordnas allt för många evenemang på sommaren, och de blir bara fler år för år? Det är mässor, läger, teatrar, loppisar, auktioner, byadagar, musikevenemang, sommarcaféer, tävlingar, motionslopp och jag vet inte vad, som man "borde" gå på. Mycket som man gärna skulle vilja gå på, men dels krockar mycket och dels vill man hinna göra ingenting på semestern också. Och så blir det ju inte bättre av att pengarna är slut. Det är stressande, så jag väljer att strunta i det mesta och stanna hemma istället. Läsa en bok, undvika solen, vila upp mig.

Så att ni vet, att den dag jag gifter mig så blir det inte på sommaren. Den är tillräckligt fullbokad som det är.

3 kommentarer:

 1. Det är väl lite så också att mycket som ordnas intresserar just samma personer, medan det säkert finns många människor som inte är intresserade av något av det som ordnas och därmed inte heller går på något... men alla arrangörer fiskar deltagare/gäster i samma kretsar.

  Och jonej, den dagen jag gifter är det inte heller sommar - fast främst är det kanske för att jag inte vill svettas ihjäl i vad jag nu än har på mig...

  SvaraRadera
 2. Jag tycker nästan att hösten är ännu värre - hegerna i september-oktober t.ex. Men kanske jag rör mig i fel kretsar:-)

  Tänk på stackars gråa, regniga, elända november. Sällan händer det nåt kul och det är lååångt till jul, då man är ledig. Jag röstar för bröllopsdag i november:-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är nog nästan lite synd om november som är en så försummad månad.

   Radera